About Mizumi

 

ברוכים הבאים למיזומי

יפנית על שפת   הכנרת, וכיאה לאזור, החוויה הקולינרית בהשראת הים. המטבח במיזומי הינו מטבח יפני מוקפד, המתבסס על חומרי גלם מקומיים, עונתיים וטריים, לצד חומרי גלם נבחרים המיובאים מיפן.

המנות בתפריט משלבות טכניקות עבודה מסורתיות לצד טכניקות מודרניות בהובלתו של השף מתן בל את לימודיו העיקריים שף  בל ערך בערים טוקיו, קיוטו ואוסקה שביפן. בתקופה זו התמחה בסודות המטבח האסייתי, בדגש על מאכלים יפניים מסורתיים, תוך היכרות מעמיקה עם טכניקות מורכבות ויחודיות להכנת המנות האותנטיות, החל מהבחירה, הטיפול והשמירה על חומרי הגלם ועד לשיטות ההגשה המסורתית.

אנו מזמינים אתכם להנות מהתפריט העשיר, לנסות מנות חדשות ולחלוק מנות וטעמים אחד עם השניה. ממליצים לתת לצוות שלנו להוביל אתכם עם בחירת המנות ומהלך הארוחה.

ごゆっくりどうぞ

גלריית תמונות